2022-05-19 08:33:23• hírek • Fizetett tartalom

A legjobb NetEnt nyerőgépek

A NetEnt már több mint 20 éve biztosítja a kiváló minőségű, prémium játékokat az online kaszinószolgáltatóknak.

 

Ebben az időszakban összesen több mint 650 játékot fejlesztett ki. Egy igazi úttörőnek számít a piacon és az élvonalbeli platformokhoz mesés játékokat kínál. A NetEnt tehetséges játékfejlesztői büszkén szolgáltatnak rugalmas digitális megoldásokat, így az ügyfelek egyedi, prémium megoldásokat ismerhetnek meg. A NetEnt kaszinójátékaihoz nehéz lehet megtalálni a legjobb online operátort. Milyen játékokat biztosít a NetEnt? Ez a díjnyertes játékfejlesztő kaszinójátékok széles választékát, mint például videó nyerőgépeket, huszonegyest, rulettet, kaparós sorsjegyeket, és nyerőgépek széles választékát biztosítja. Ebben a cikkben elsősorban a NetEnt nyerőgépiről lesz szó.

Melyek a NetEnt legjobb nyerőgépei?

A NetEnt játékait sokféle szempont szerint lehet jellemezni. Az egyik legfontosabb szempont a visszatérítési százalék. A legmagasabb visszatérítési százalékkal jellemezhető online kaszino nyerőgép a Megajoker, amelynek az RTP értéke 98.9%. Ezt követik az alábbi nyerőgépek, ahol a visszatérítési százalékot a zárójelben van megadva: Jackpot (98.75%), Blood Suckers (98%), Kings of Chicago (97.8%), Devil delight (97.6%), Simsalabim (97.5%), Zombies (97.2%), Demolition squad (97.1%), Jack Hammer 2 (97.1%), Steamtower (97%), Jack Hammer (97%) és King of Slots (97%).

Starburst

A Starburst az egyik legismertebb nyerőgép, amely már évek óta dominálja a piacot. Habár a Starburst nem a legmagasabb visszatérítési aránnyal rendelkezik, mégis az első helyre került a listánkon. A játék 5 tárcsával, 3 sorral, és 10 fizetővonallal rendelkezik, és a ”nyerj mindkét módon” funkció egy külön lehetőséget jelent a játékosoknak. Ha a gyors és energikus nyerőgépeket keresi, akkor a Starburst a megfelelő választás, mert rengeteg kiváló funkciót biztosít a játékosoknak. Nagy nyeremények egy óriási választéka áll a játékosok rendelkezésére. Mielőtt elkezd játszani a Starburst-tel ki kell választania azt, hogy mekkora téttel játszik, amelynek az értéke 50 Ft és 8000 Ft között változhat. A bónusz funkciók vad szimbólumokat és újbóli pörgetéseket tartalmaznak. Ez a 5 tárcsás, háromsoros nyerőgép izgalmas funkciókkal rendelkezik beleértve a különböző módon való nyerés lehetőségét és a vad szimbólumok és más szimbólumok által biztosított extra nyereményt.

Twin Spin slot

A Twin Spin nyerőgéppel a NetEnt kombinálta a klasszikus gyümölcsös játékot a nagy teljesítményű videó nyerőgéppel. A nagyjából 10 évvel ezelőtt megjelent nyerőgép a mai napig nagyon népszerű. Minden egyes pörgetés két azonos és szomszédos tárcsán történik, ezért kapta a Twin spin, azaz ikerpörgetés nevet. Ezek az ikertárcsák összekapcsolhatók hármas, négyes vagy akár ötös tárcsává is. Az alapvető funkciót kombinálva 243 fizetővonallal, szép színes grafikával és néhány háttérzenével egy remek játékhoz juthat hozzá. A Twin spin egy egyszerű játék, mégis nagyon népszerű, mert rengeteg bónusszal és promócióval jár együtt.

Gonzo’s Quest slot

A Gonzo’s Quest slot a NetEnt egyik legmegnyerőbb játéka, amely ugyan nem a legmagasabb visszatérítési aránnyal (95.97%) rendelkezik, mégis nagyon népszerű a játékosok között. A nyerőgép 5 tárcsával, 3 sorral és 20 nyerővonallal rendelkezik. A nyeremény akkor lehetséges, ha 3, 4, vagy 5 szimbólumot sikerül kirakni a 20 nyerővonal egyikén kezdve a bal tárcsától. A 20 állandó nyerővonallal a Gonzo’s Quest-tel 15000 Ft-tal játszhat pörgetésenként. 10 különböző szintet választhat a játékhoz, és 0.01 és 0.5 között választhat érméket. Különböző módok állnak rendelkezésre a játékhoz, mint a hagyományos játékmódon kívül játszhat automatikus módban is, ahol 10 és 1000 állandó pörgetés közül választhat. Rengeteg extra funkció áll rendelkezésre, amikor az automatikus üzemmód már nem működik. A közepestől a nagy értékű változatosságig nagy nyereményeket érhet el minden egyes pörgetéssel, mert a Lavina tárcsa akár 2500-szoros tétet is biztosíthat. A Szabadesés funkcióval a lehetséges nyereményszorzó 15-szeres lehet, ami 37500-szoros kifizetést eredményezhet minden egyes pörgetéssel.

Mega Fortune

A Mega Fortune vagy Mega Fortune Dreams egy különleges világot biztosít a játékosoknak. A különleges extra nyereményfunkciók és jackpotok segítségével egészen komoly nyereményeket érhet el. A Mega Fortune ugyanazzal a felülettel rendelkezik, mint számos más videó nyerőgép. 5 tárcsával és 3 sorral rendelkezik és összesen 20 nyerővonal áll rendelkezésre a játékosoknak a nyerésre. A kaszinó kompatibilis különböző mobiltelefonos operációs rendszerekkel, mint például iOS, Android és Windows rendszerekkel. A Mega Fortune Dreams nyerőgéppel 20000 Ft minimális összeggel játszhat pörgetésenként. Egy remek bónuszfunkciót biztosít a vad szimbólum, amelynek segítségével a tét 250-szeres nyereményét érheti el. Ha a vad szimbólum legalább háromszor megjelenik valahol a tárcsákon, akkor ez egy újrapörgetést biztosít.

Reel Rush

A Reel Rush a NetEnt egy egészen különleges játéka, ami a régi klasszikus nyerőgépekre emlékeztet. A játékosok élvezhetik a kiválóan megtervezet játékfelületet, valamint a különböző audiovizuális hatásokat. A 2018-as fejlesztését követően a Reel Rush-sal bármilyen eszközön játszhat beleértve asztali számítógépet, laptopot és okostelefont. Fogadások széles választéka áll a játékosok rendelkezésére, bár nem a legolcsóbb a minimális tét értéke, amely 35000 Ft-nál kezdődik. A visszatérítési arány viszonylag magas 96.96%-ot is eléri.

Megajoker

A NetEnt Megajoker nyerőgépe egy tipikus gyümölcsös nyerőgép. A legmagasabb visszatérítési aránnyal rendelkezik a NetEnt nyerőgépei között, amelynek az értéke eléri a 98.9%-et. Azon felül, hogy nagyon magas visszatérítést arányt kínál a játékosoknak a NetEnt az egyik legnépszerűbb nyerőgépek közé tartozik. A népszerűségének egyik oka a Mega Joker Jackpot funkció. A gyümölcsös nyerőgépeket mindenki ismeri, ezért a Megajoker felülete egy remek megjelenést biztosít a játékosoknak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: